LED چشمک زن با آردوینو

اولین و ساده ترین پروژه برای شروع LED چشمک زن می باشد که به توضیح و کد نویسی آن می پردازیم. برای انجام این پروژه ما یک پین دیجیتال را به دلخواه خروجی تنظیم می کنیم بنابراین پین ۸ را به عنوان خروجی مشخص کرده ایم. در ادامه به بررسی برنامه این پروژه می پردازیم.

void setup() 
{
    pinMode(8,OUTPUT);
}

void loop() 
{
    digitalWrite(8,1);
    delay(1000);

    digitalWrite(8,0);
    delay(1000);
}

قبل از توضیح کد های پروزه به دو تابع مهم setup و loop می پردازیم که ساختار اصلی هر پروژه آردوینو از این دو تابع تشکیل شده است.

تابع setup: این تابع تنها یک بار اجرا می شود یعنی تمامی دستورات برنامه که در این تابع نوشته شده است یکبار فراخوان می شود.

تابع loop: این تابع در واقع به معنای بی نهایت می باشد و تمامی دستورات در تابع loop تا بی نهایت ادامه دارند و اجرا می شوند.

حال به توضیح کدهای پروژه می پردازیم:

دستور pinMode برای تعیین ورودی یا خروجی پایه ها به کار می رود که شامل دو آرگومان می باشد: قسمت اول مربوط به شماره پایه (در اینجا پین ۸) می باشد و در قسمت دوم تعیین آن پایه به عنوان ورودی (INPUT) یا خروجی (OUTPUT) می باشد.

دستور digitarWrite: برای اینکه بخواهیم پین های دیجیتال را که خروجی تعریف کرده ایم مقدار دهی کنیم از این دستور استفاده می کنیم، این دستور نیز دو آرگومان دارد که دستور اول شماره پین و دوم مقدار آن پین است، اگر مقدار یک یا HIGH را به آن بدهیم در واقع پایه خروجی ولتاژ ۵ ولت را شامل می شود (روشن) و اگر صفر یا LOW بدهیم ولتاژ صفر را شامل می شود (خاموش).

دستور delay میزان تاخیر بر حسب میلی ثانیه می باشد که در اینجا ۱۰۰۰ میلی ثانیه (یک ثانیه) تاخییر باعث خاموش یا روشن شدن LED می شود.

اطلاعات دانلود

  • حجم فایل: 591 بایت
  • فرمت: RAR

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *