تعمیر تخصصی پنل های صنعتی (HMI)

ارائه خدمات تعمیر و سرویس انواع پنل HMI به همراه گارانتی

نمایشگرهای صنعتی یا HMI به دلیل اینکه در ارتباط بیشتری با اپراتورها دارند در معرض آسیب بیشتری هستند. ضمن اینکه این تجهیزات دارای قطعات حساسی مثل تاچ و LCD هستند.

تاچ پنل ها از اجزای اصلی و جداناپذیر صنعت هستند و نقشی اساسی در کارگاه‌ها، خطوط تولید و صنایع مختلف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی دارند. HMI ها از سه بخش تشکیل شده است:

  • تاچ اسکرین
  • نمایشگر یا همان LCD
  • برد

با گذشت زمان در هر یک از این سه بخش مشکلات مختلفی ایجاد می شود و در نتیجه باعث اختلال در کار HMI می شود. تاچ پنل عموما برای نمایش اطلاعاتی نظیر دما، فشار، لوکیشن، تعداد، زمان و … استفاده می شود. از HMI برای فرآیندهای کنترلی نیز استفاده می شود. برای مثال امکان ثبت ست پوینت (SET POINT) برای موارد مختلف توسط HMI قابل انجام است. به طور کلی HMI دستگاهی است که برای کنترل، نظارت و مانیتورینگ در اتوماسیون صنعتی استفاده می شود.

تعمیر منبع تغذیه در پرشین الکترونیک
تعمیر سریع
عیب یابی رایگان
پشتیبانی
گارانتی

ویژگی هایی که ما را از سایر رقبا متمایز می سازد

  • عیب یابی رایگان

پس از آنکه HMI معیوب از مشتری تحویل گرفته شد، وارد مرحله عیب یابی می شود. پس از عیب یابی ارزیابی هزینه تعمیر انجام می شود و هزینه تعمیر HMI به مشتری اعلام می شود. در صورت تایید مشتری کار تعمیر تاچ پنل شروع می شود در غیر اینصورت دستگاه بدون دریافت هزینه به مشتری عودت داده می شود. در مجموعه پرشین الکترونیک فقط در صورتی که HMI تعمیر شود و سالم تحویل مشتری گردد، هزینه دریافت می شود.

  • گارانتی یک ماهه کاملا واقعی

دستگاه هایی که تعمیر می شوند دارای یک ماه گارانتی از تاریخ تحویل به مشتری هستند. این ضمانت به این جهت به مشتری داده می شود که مشتری دغدغه ای بابت تعمیر صحیح دستگاه نداشته باشد. اعتماد مشتریان ما بزرگترین سرمایه ماست.

  • تعمیر HMI در کمترین زمان ممکن

تعمیرات HMI در مجموعه پرشین الکترونیک در کمترین زمان ممکن انجام می شود چراکه از حساسیت زمانی برای خطوط تولید و کارگاه ها مطلع هستیم. ما به پشتوانه سابقه خود در تعمیر انواع HMI و همچنین بهره مندی از متخصصین الکترونیک قادریم در کوتاه ترین زمان ممکن HMI معیوب را عیب یابی کرده و پس از تایید مشتری آن را تعمیر کنیم.

  • مشاوره و پشتیبانی پس از تعمیر HMI

ما معتقدیم تعمیر یک دستگاه و تحویل آن به مشتری آغاز یک همکاری و دوستی است. بنابراین پس از تعمیر دستگاه هم در کنار مشتریان خود خواهیم بود. در صورتی که مشتریان عزیز در راه اندازی مجدد HMI تعمیر شده مشکلی داشته باشند ما تا رفع مشکل در کنارشان خواهیم ماند.

تعمیر و عیب یابی HMI

عیب یابی و تعمیر HMI مقوله ای پیچیده اما جذاب است و در این بخش سعی می‌کنیم شما را با این موضوع آشنا کنیم. تاچ پنل ها به دلایل مختلفی ممکن است معیوب شوند. شکستن یا از کار افتادن تاچ اسکرین، شکستن یا سوختن نمایشگر و خراب شدن قطعات روی برد از جمله مواردی است که در کار HMI اختلال ایجاد می کند.

  • ایراد تاچ اسکرین HMI

تاچ اسکرین ها قطعات بیسار حساس و آسیب پذیر هستند. این قطعات شیشه ای بوده و با فشار و ضربه آسیب می بینند. تاچ اسکرین ها روی نمایشگر قرار می گیرند و موقعیت لمس کاربر را به برد انتقال می دهند.

  • ایراد نمایشگر HMI

نمایشگر یا همان LCD هم مانند تاچ اسکرین ها به ضربه و فشار حساس هستند. علاوه بر شکستگی که ممکن است برای نمایشگر HMI به وجود بیاید، آسیب های قطعات داخلی نمایشگر هم می تواند باعث بروز مشکل شود.

  • ایراد برد HMI

عیب یابی بردهای HMI نسبت به تاچ و LCD پیچیده تر است. شکل روشن نشدن دستگاه، عدم ارتباط با کامپیوتر و عدم ارتباط با دستگاه های دیگر عمده مشکلاتی است که از آسیب قطعات روی برد به وجود می آید.

چه عواملی باعث آسیب به HMI می شود؟

عوامل زیادی می تواند باعث آسیب به HMI شود. برخی از این موارد از سوی انسان، برخی به دلیل شرایط محیطی و برخی هم به دلیل اتمام طول عمر قطعات است که باعث بروز ایراد در یک تاچ پنل می شود. در ادامه برخی از این موارد را نام می بریم:

  1. ضربه یا فشار به HMI
  2. قرار گرفتن تاچ پنل در محیط با رطوبت بالا
  3. قرار گرفن در معرض موارد چرب مانند روغن
  4. قرار گرفتن در معرض گرد و غبار
  5. قرار گرفتن در محیط های گرم یا سرمای بیش از حد
  6. نوسانات برق
  7. خطای انسانی در وصل کردن اتصالات
  8. اتمام طول عمر یک قطعه
  9. قطع ارتباط با کامپیوتر در هنگام دانلود برنامه روی HMI
  10. مشکلات نرم افزاری

برای افزایش طول عمر دستگاه و کم شدن احتمال آسیب به تاچ پنل به نکاتی که در ادامه ذکر می کنیم توجه کنید:

  1. دمای محیط برای دستگاه مناسب باشد.
  2. دستگاه در معرض رطوبت قرار نگیرد. (برای تمیز کردن دستگاه هیچ گاه مایع تمیز کننده را به صورت مستقیم بر روی صفحه نمایش دستگاه نپاشید و از دستمال مرطوب استفاده کنید.
  3. به هر طریق ممکن جلوی نوسان برق تغذیه دستگاه را بگیرید.
  4. مراقب انتقال الکتریسیته ساکن بدن به برد HMI باشید.
  5. برد دستگاه را حداقل سالی یک مرتبه تمیز کاری و سرویس کنید.
  6. دستگاه در معرض گرد و خاک و سیالاتی مانند روغن قرار نگیرد.
  7. اتصالات تغذیه و ارتباطی تاچ پنل به درستی انجام شود.

در صورتی که موارد ذکر شده را رعایت نمایید طول عمر HMI خود را افزایش داده و از طرفی از بروز اتفاقاتی که باعث آسیب به HMI می شود جلوگیری خواهید کرد.

علایم نیاز HMI به تعمیر

در ادامه به بررسی علایمی می پردازیم که از طریق آنها متوجه نیاز تاچ پنل به تعمیر خواهیم شد. برخی از این موارد واضح است و برخی دیگر به بررسی متخصص نیاز دارد. گاهی مشکلات نرم فزاری با آسیب های سخت افزاری اشتباه گرفته می شوند.

برخی از علایم بروز مشکل در HMI به شکل زیر است:

  1. روشن نشدن HMI
  2. روشن و خاموش شدن مکرر و خودکار HMI
  3. هنگ کردن HMI
  4. خاموش شدن تاچ پنل پس از گذشت زمان (مثلا پس از گذشت یک ساعت از روشن شدن)
  5. بوت نشدن HMI
  6. کار نکردن تاچ
  7. عدم وجود تصویر با توجه به روشن شدن دستگاه
  8. پر پر کردن نور پس زمینه LCD
  9. تغییر رنگ های LCD
  10. راه راه شدن تصویر LCD
  11. کم شدن دقت عملکرد تاچ اسکرین
  12. مشکل ارتباط HMI با کامپیوتر
  13. مشکل ارتباط HMI با دستگاه هایی نظیر PLC
  14. ذخیره نشدن اطلاعات در حافظه HMI
  15. به هم ریختگی تاریخ و ساعت HMI

موارد ذکر شده علایمی هستند که مکررا در HMI های مختلف بروز پیدا می کنند. رفع مشکلات گفته شده در هر HMI متفاوت است و ما در پرشین الکترونیک با تکیه بر سابقه و تخصص خود ریشه ایراد به وجود آمده را در کمترین زمان ممکن شناسایی کرده و نسبت به رفع آن اقدام می‌کنیم